Proslavila se jako rano

Ova Kubanka talentirana je glazbenica, tek joj je 18 godina, a na Instagramu je prati 9,5 milijuna ljudi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kubanska pjevačica Malu Trevejo privukla je pozornost zbog društva na jahti. Naime, zabavljala se s glumicom i manekenkom Bellom Thorne te filmskim producentom Stephenom Belafonteom.

Kubanka Malu Trevejo (18) privlači pozornost svojim pjevačkim talentom, ali i atraktivnim fotografijama na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malú 🦋 (@malutrevejo)

Mlada glazbenica viđena je na jahti u Miamiju, nosila je minijaturni bikini, a imala je i zanimljivo društvo. Na jahti je s njom bila glumica i manekenka Bella Thorne (23), no posebnu pozornost je privukao filmski producent Stephen Belafonte (45) koji je najpoznatiji kao bivši muž Mel B (45), članice nekad popularnog benda Spice Girls.

Stephen i pjevačica su se razveli 2017. nakon 10 godina braka i brakorazvodna parnica je bila mučna i dosta medijski popraćena. 

Inače, Trevejo na Instagramu prati 9.5 milijuna ljudi, a jedan od njezinih najvećih hitova je debitantska pjesma "Luna Llena" koja ima više od 100 milijuna pregleda na YouTubeu. 

Malu je stekla slavu objavljivanjem svojih plesnih videa u glazbenoj aplikaciji Music.ly koji su ubrzo postali viralni, a ta se društvena platforma smatra svojevrsnom pretečom TikToka. 

Pjevačica se već uspjela naći i u središtu skandala. Naime, u listopadu prošle godine je viđena kako se ljubaka s boksačem Ryanom Garciom (22), a njega je javnost žestoko napala jer je tek u tom mjesecu postala punoljetna i prevario je zaručnicu Andreu Celinu koja je saznala šokantnu vijest tijekom trudnoće. Izmjenjivali su nježnosti ispred jednog restorana u Los Angelesu, a sve je odmah završilo na društvenim mrežama. 

Tako je Ryanova djevojka saznala kao i cijeli svijet da se on ne priprema naporno za meč nego ju vara. 

"Prešutio mi je da je zaručen i da očekuje prinovu u obitelji. Učinio mi se kao jako drag dečko, zato sam i pristala na izlazak, ali nisam imala pojma što skriva. Kada sam ga po izbijanju skandala upitala zašto mi je sve to prešutio, kazao mi je da s Andreom Celinom živi u vrlo zategnutom odnosu", ispričala je tada Trevejo. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: AFP) +5 Rosie Huntington Whiteley (Foto: Instagram) Celebrity Prelijepa manekenka koja ljubi 20 godina starijeg miljenika žena objavila zanimljive golišave fotografije

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene