Skandal za skandalom

Život joj je obilježio gadan razvod i bizarna seksualna veza u koju su se ona i suprug upustili s dadiljom

Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B i Mel C (Foto: Instagram) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B, Stepheu Belafonte (FOTO: Getty) Stephen Belafonte i Mel B (Foto: Getty) +0 Spice Girls (Foto: Instagram) Galerija

Život Mel B obilježen je skandalima, a jedan od najvećih je onaj seksualni u koji su upleteni njezin bivši suprug Stephen Belafotne i dadilja njihove djece.

Osim što je bila članica jedne od najpopularnijih ženskih grupa svih vremena Spice Girls, život danas 45-godišnje Mel B definitivno su obilježili skandal za skandalom, ružan brak i razvod te tvrdnje da su ona i bivši joj suprug Stephen Belafonte prakticirali spolne odnose s tadašnjom dadiljom svoje djece Lorraine Gilles.

Pogledaj i ovo Stephen Belafonte i Mel B (Foto: Getty) Nakon deset godina Turbulentnom odnosu došao je kraj: Slavna pjevačica i producent službeno su postali bivši supružnici

Bio je to zapravo jedan od najvećih skandala u britanskoj javnosti, a na posljetku je Mel B bila ta koja je javno optužila Lorraine da je kriva za raspad njezina braka.

Plavokosa Njemica Lorraine je za Mel i Stephena radila godinama i bila je blisko povezana s njihovom djecom, sudjelovala je redovito u njihovim obiteljskim aktivnostima, a često se pojavljivala i u brojnim objavama koje su tadašnji supružnici dijelili na društvenim mrežama.
Viđena je tako na jednoj snimci u privatnom zrakoplovu, dok joj je na drugoj Mel B ljubila u obraz i čestitala joj rođendan.

Iako su se stvari počele jako dobro razvijati, sve je završilo totalno suprotno. Naime, osim što je navodno brinula o njihovoj djeci, Lorraine je brinula i o atmosferi u spavaćoj sobi Mel i Stephena, a navodno je bila i zatrudnila s njim. Mel je bila ta koja je javno izjavila da je njezin bivši suprug trebao dobiti dijete s Lorraine, no da joj je on platio 241 tisuću funti da izvrši pobačaj, negira aferu i izjavi da je ostala trudna s nekim drugim muškarcem.

Pričalo se da su nakon tog incidenta pjevačica i dadilja nastavile vezu, no na kraju je Lorraine podnijela tužbu protiv Mel za klevetu zbog štete koju joj je nanijela.

"Tijekom deset godina braka on me drogirao, maltretirao, tjerao da šmrčem kokain, a onda bi snimao naše seksualne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj. Želim sebe i djecu zaštiti od njega, zato tražim zabranu prilaska", rekla je ranije Mel B.

Podsjetimo, Mel B još je u ožujku 2017. godine podnijela zahtjev za razvod braka, a kao razlog navela je nepomirljive razlike. Tada je zatražila i zabranu prilaska budući da ju je Stephane navodno godinama psihički, fizički i seksualno maltretirao.

"On me i financijski uništio kako bi održao privid glamura. Nije mi davao kartice, i nisam čak imala novca da posjetim umirućeg oca" bila je izjavila pjevačica.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Seve šuti ali Igor se oglasio: Na Instagramu jasno dao do znanja što misli o navodnim problemima u braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene