Sirota mala bogatašica

Maknuli su je s liste milijardera zbog skandala u kojem se našla, ali ona i dalje nemilosrdno troši, evo što je sve kupila u godinu dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner našla se u centru skandala zbog Forbesove liste milijardera, no iako nema milijardu, nije joj teško. Samo u protekloj godini Kylie je potrošila 130 milijuna dolara.

Forbes je prošloga tjedna maknuo reality zvijezdu Kylie Jenner s liste najmlađih milijardera nakon što su procurili detalji da se radi o mreži laži.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

Obitelj Jenner je dodala nekoliko stvari na Kylienu listu kako bi ju prikazali kao najmlađu milijarderku, no ispostavilo se kako je šefica make-up carstva teška "samo" 900 milijuna dolara. 22-godišnja bogatašica svakako živi kao milijarderka, a to se da naslutiti po njezinom načinu života, kojeg često objavljuje na društvenim mrežama.

Samo prošle godine Kylie je potrošila preko 130 milijuna dolara, a novac je uložila u nekretnine te privatni avion. Prije nego što je započela pandemija koronavirusa, slavna bogatašica priuštila si je zrakoplov vrijedan između 50 i 70 milijuna dolara, piše Daily Mail. Pet milijuna dolara godišnje joj je potrebno samo kako bi avion održavala.

Najviše je potrošila u travnju ove godine kada je kupila vilu vrijednu 36,5 milijuna dolara u luksuznom kvartu Holmby Hills. Kupila je i parcelu pored vile vrijednu 15 milijuna dolara. Nabavila si je i zemljište blizu Palm Springsa za 3,25 milijuna dolara, gdje namjerava izgraditi ekskluzivni klub.

Osim što je velikodušna prema sebi, Kylie brine i za humanitarne akcije te je tako donirala milijune dolara udrugama pogođenima koronavirusom.

S druge strane, njezine slavne sestre zabrinute su zbog toga koliko Kylie troši. Izvor blizak klanu Kardashian-Jenner ističe kako su njezine starije sestre zabrinute jer Kylie ne razumije koliko je jednostavno potrošiti teško zarađeni novac.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene