Kylie Jenner uskoro bi mogla postati predmet službene istrage zbog lažiranja dokumenata o porezu, a prijeti joj i zatvorska kazna.

Galerija


Vijest da se Kylie Jenner više ne nalazi na Forbesovoj listi milijardera i da više ne nosi titulu najmlađe milijarderke na svijetu jer je godinama preuveličavala uspjeh i plasirala lažne rezultate poslovanja svoje kozmetičke kuće Kylie Cosmetics, odjeknula je poput bombe u svima svjetskim medijima.

Vezani članci Kylie Jenner Pozirala u uskoj haljini pa neke gotovo zavarala: "Na trenutak sam pomislio da je izvadila implantante jer izgleda normalno" Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Titulu milijarderke i najplaćenije zvijezde stekla je prije 22. rođendana koji slavi u našem susjedstvu

"Kris i Kylie su bijesne i boje se da će to naštetiti njihovom brendu, a k tome bi mogle imati i problema s američkom vladom. Zabrinute su zbog mogućih pravnih i društvenih posljedica ove kontroverze i narušavanja ugleda obitelji Kardashian Jenner", otkrio je njima blizak izvor za The Sun.

A da bi se Kylie mogla suočiti s kriminalističkom istragom pa čak i završiti u zatvoru zbog prevara s porezom, za Daily Mail je potvrdio stručnjak za financijske prevare Jan Handzlik.

"Pretpostavljam da će Američka komisija za reguliranje i trgovinu vrijednosnim papirima započeti s onim što oni zovu neformalna istraga, koji bi se zatim mogla pretvoriti u službenu istragu iz koje će vrlo vjerojatno proizaći i sudski pozivi", izjavio je Handzlik.

Nakon vijesti o prevari i lažima oko poslovanja na Twitteru se oglasila i sama 22-godišnja Kylie te tvrdi da navodno uopće nije zabrinuta oko cijele situacije, ali u to je zaista teško povjerovati.

"Mislila sam da je ovo ugledan magazin. Sve što vidim ovdje su brojni netočni navodi i nedokazane pretpostavke. Nikada nisam tražila bilo kakvu titulu ili pokušala lagati. Blagoslovljena sam u svojim godinama, imam prekrasnu kći, uspješan posao i savršeno se osjećam", napisala je Kylie u jednoj od objava.

Forbes je Kylie proglasio najmlađom svjetskom milijarderkom dva puta, 2019. godine i ponovno ove godine, a prije nekoliko se mjeseci našla čak i na njihovoj naslovnici. Međutim, sada su protiv nje iznesene ozbiljne optužbe koje uključuju i krivotvorenje poreza, a mladoj reality zvijezdi bi mogla zaprijetiti i zatvorska kazna.

Obitelj Kardashian Jenner kao najpopularniju reality obitelj na svijetu dosad su potresali brojni skandali, međutim nakon ovog bi njihova budućnost i uspjeh mogli postati zaista postati upitni, ako već i nisu.

Nije Adele jedina: Imala je čak 110 kilograma, a sada je svima ponosno pokazala utegnuto tijelo