kojoj bolje stoji?

Baš ništa nije prepustila mašti i prošetala je u kreaciji kakvu je nosila i njezina puno bujnija sestra

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kendall Jenner izašla je u topiću i hlačama kariranog uzorka koje je prošle godine u kolovozu nosila njezina mlađa sestra Kylie Jenner.

Kendall Jenner (25) često se nalazi u sjeni svojih sestara jer nema naglašene obline poput njih, no i ona plijeni pažnju modnim izdanjima koje odabire. 

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 "dokaz da sam opet najljepša" Hana Hadžiavdagić usporedila je svoj izgled s Kylie Jenner, a potom se obratila i hejterima: "Žene plaćaju vilicu zbog koje meni kažu da ličim na konja..."

Članica slavne reality obitelji snimljena je tijekom izlaska u Las Vegasu i ništa nije prepustila mašti. Kendall je obukla prozirni top i tajice kariranog uzorka pa su joj se vidjele grudi, odnosno nazirale bradavice jer nije nosila grudnjak. 

Jenner je uskladila odjevnu kombinaciju s bijelim sandalama na petu i samouvjereno prošetala. Kendall je iskoristila seksi outfit i za selfieje na Instagramu i prikupila više od sedam milijuna lajkova. 

"Samo jedna noć", napisala je uz fotografije i pokupila mnoštvo komplimenata. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Osim golišavim izdanjem manekenka je privukla pažnju i time što je istu kreaciju obukla njezina mlađa sestra Kylie Jenner (23) u kolovozu prošle godine. 

Ipak, na Kylie taj topić i hlače nisu bili tako prozirni unatoč njezinoj bujnoj stražnjici i grudima. Usto, obula je i slične štikle kao Kendall, a kojoj bolje stoji to izdanje ostaje za prosuditi jer su obje jako lijepe i svaka ima atribute kojima mami uzdahe. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) +2 Val Kilmer (Foto: AFP) Nekad i sad Bio je najpoželjniji muškarac i tiha patnja žena, ali sada jedva govori i njegova pojava baš rastužuje

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju John Travolta (Foto: Instagram) John Travolta (Foto: Instagram) John Travolta (Foto: Profimedia) Tom Cruise, John Travolta (Foto: Profimedia) +6 John Travolta (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Bili su omiljen par, a nakon 28 godina braka njihovu je ljubav prekinula tužna tragedija, samo jedna u nizu koja je pogodila njihovu obitelj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene