Kendall Jenner objavila je na Insatgramu video u kojem se izvija na podu kupaonice i pokazuje vitku liniju, nakon što su se društvenim mrežama počeli širiti komentari da previše koristi fotošop i izgleda drugačije u stvarnosti.

Galerija


Nakon što su je po tko zna koji put optužili da fotošopira svoje fotografije, Kendall Jenner odlučila je utišati sve dušebrižnike koji vode o tome računa i to objavivši vrući video na društvenim mrežama u kojem se snima samo cvjetnom bikiniju.

Vezani članci Kendall Jenner Stala da natoči gorivo u metalnog ljubimca iz svoje zavidne kolekcije, pa uhvaćena u zanimljivim pozama Kendall Jenner - 1 Opet ju napadaju da je nezdravo mršava, iako je već objasnila zašto tako izgleda i otkrila što jede: "Nije lijepo"

25-godišnja Kendall u videu kleči na podu kupaonice dok se snima u ogledalu i ponosno pokazuje isklesano tijelo i obline. Objaviti ga je odlučila tjedna dana nakon što su je kritičari optužili da se fotošopirala u videu koji je objavila povodom Valentinova u kojem je nosila donje rublje brenda SKIMS svoje starije sestre Kim Kardashian.

"To nisu njezine proporcije njezina tijela", "Prekrasna je, ali vjerujem da je malo izmijenila neke detalje na fotografijama", "Cijelo tijelo joj je prekrasno i treba ga cijeniti. Samo mislim da je važno da treba biti svjestan filtera na internetu", "Molim da se ne uspoređujete s ovim uređenim slikama. Kendall ne izgleda ovako u stvarnom životu", samo su neki od komentara s društvenih mreža.

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

Šuput pozirala u sobi koju je uredila za sina, pazila je na svaki detalj: "Spremni za tebe, ljubavi!"