male razlike

Ne skida se s lista najljepših Hrvatica: Prekrasna Korana ovako je izgledala prije 15 godina na početku karijere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Korana Gvozdić osim što je voditeljica bavila se i manekenstvom od tinejdžerske dobi, a od 2012. je u vezi s komičarem Ivanom Šarićem.

Korana Gvozdić (37) postala je poznata domaćoj javnosti kroz njezine voditeljske angažmane na televiziji. 

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Zaručnica popularnog komičara Ivana Šarića (36) izgleda jednako lijepo i mladoliko kao i na početku svoje karijere prije 15 godina. Rođena Zagrepčanka u djetinjstvu se počela baviti plesom i nastupala je na televiziji kao dio plesne skupine Tihane Škrinjarić.  

Ubrzo je počela snimati i reklame, a u kasnim tinejdžerskim godinama i prvoj polovici svojih 20-ih godina se našla u svijetu mode. Iskustvo u manekenstvu je stjecala u inozemstvu, no na prvom mjestu joj je bila škola, pa je s 18 godina prvi put otišla zbog posla u Milano. Radila je i u Austriji i Njemačkoj, no njezina visina od 170 centimetara joj je bila prepreka u više angažmana na revijama. Ipak, nosila je kreacije mnogih hrvatskih dizajnera.  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Demantirala bi svoj navod kako @ivansaric otvara kozmetički salon. Dame i gospodo, Ivan otvara ozbiljan #beauty centar! Ova fizura je njegovih ruku dijelo 😁🙌🏻👏🏻💆🏻‍♀️ cijeli video je na njegovom profilu. #fridaymood #hairstyles #curlyhair #OvoJeBlago #mylove #brunette

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Lijepa voditeljica je 2009. diplomirala smjer turizam na Sveučilišnom studijskom centru za stručne studije u Splitu, a kasnije je završila odnose s javnošću na privanom veleučilištu u Zagrebu. 

Korana je od 2012. u vezi s komičarem, a zaručili su se 2016. na grčkom otoku Zakynthosu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene