Manje je više ili?

Bujna manekenka je privlačila pažnju brojnih prolaznika dok je šopingirala u golišavom izdanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose je šetala po prodavaonicama u golišavom izdanju, odjevena u poderane traperice i topić koji su malo toga prepuštali mašti.

Manekenka Demi Rose (24) privlačila je pažnju prolaznika svojom odjevnom kombinacijom dok je šetala po Melrose Avenue, trgovačkom središtu u Los Angelesu. 

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

Rose, koja je često u golišavim izdanjima, zaputila se u šoping u jako poderanim trapericama i sportskom topiću koji je naglašavao njezine bujne grudi. Dok je manekenka hodala po trgovinama, malo je toga prepustila mašti, a u rukama je držala zeleni smoothie. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loving being back here in LA 🥰 @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Manekenka je nedavno progovorila o gubitku obaju roditelja, i to u razmaku od samo sedam mjeseci. Prije toga godinama se brinula o majci koja se nije mogla više kretati zbog posljedica srčanog udara. Rose je istaknula da ju je smrt roditelja natjerala da brzo odraste. 

"Izgubila sam oba roditelja. Moj tata umro je od raka, a mama je imala srčani udar koji je uzrokovao moždani udar kada sam imala 17 godina. Poslije toga lijeva strana bila joj je nepokretna i bila sam njezina njegovateljica", prisjetila se manekenka. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene