Britanska manekenka Demi Rose na odmoru je u Meksiku i dijeli golišave fotografije sa svojim obožavateljima na Instagramu, kojih ima više od 12 milijuna.

Galerija


Britanska manekenka Demi Rose (24) uživa u odmoru u Meksiku, a nije propustila ni "počastiti" obožavatelje golišavim fotografijama. Demi se pritom na Instagramu pohvalila i slikama koje je snimila u Jordanu za modnu kampanju.

Vezani članci Demi Rose Bujna manekenka je privlačila pažnju brojnih prolaznika dok je šopingirala u golišavom izdanju Demi Rose Manekenka koja se voli skidati na Instagramu ispričala kako se nosi sa smrću obaju roditelja

"Turistkinja", napisala je Rose pokraj fotografije na kojoj pozira u planinama čučeći u crnoj svilenoj haljini, čizmama i sa sunčanim naočalama. Njezina fotografija oduševila je obožavatelje, pa su ju joj poručili da im slama srce. Manekenka koju su proslavile bujne obline ranije se pohvalila kako je pobjegla na odmor u Meksiko.

Demi se tada uslikala u crnom jednodijelnom badiću koji je jedva obuzdao njezino poprsje. Kao i na svakoj fotografiji na Instagramu, manekenka je dobila brojne pohvale za odjevnu kombinaciju.

Demi je postala poznata javnosti nakon kratke veze s reperom Tygom (30), s kojim je bila i reality zvijezda Kylie Jenner (22). Manekenku na društvenim mrežama prati više od 12 milijuna fanova, a tvrde da su njezine grudi, kojima se proslavila, najbolje na svijetu. 

 

Hrabro prošetala u sakou ispod kojeg nije nosila baš ništa, a malo je nedostajalo da pokaže previše