što se tamo događa?!

Prokletstvo filma "Rust": Još jedan član filmske ekipe završio u bolnici, mogao bi izgubiti ruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Člana filmske ekipe filma "Rust" na setu je ugrizao otrovni pauk i hitno je prevezen u bolnicu na operaciju te bi mogao izgubiti ruku.

Nakon što je glumac Alec Baldwin slučajno usmrtio direktoricu fotografije Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, na setu filma "Rust" u Novom Meksiku dogodio se još jedan incident.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin (Foto: Getty Images) bježi od medija Djevojka odgovorna za pištolj kojim je Alec Baldwin upucao snimateljicu uhvaćena prvi put nakon stravične tragedije

Operatera svijetla i montera cijevi, Jasona Millera, koji je radio na zatvaranju produkcije, ugrizao je otrovni pauk i hitno je prevezen u bolnicu gdje je podvrgnut operaciji, javlja Sky News.

Radi se o vrsti Smeđi pauk samotnjak koja obitava u Sjevernoj Americi, a strani mediji pišu kako bi zbog otrovnog ugriza mogao ostati bez ruke.

Pauk ga je ugrizao prije nekoliko dana nakon čega je počeo osjećati razne simptome uključujući nekrozu ruke i sepsu.

Osnovana je stranica za prikupljanje donacija kako bi se pomoglo u prikupljanju novca za Millerove bolničke troškove na kojoj piše kako e njegov oporavak biti jako dug.

Snimanje filma "Rust" ugašeno je nakon tragične smrti Halyne Hutchins koju je Baldwin upucao pravim pištoljem za koji je mislio da je rekvizit.

Glumac se prije tjedan dana obratio novinarima koji su suprugu i njega pratili u automobilu u saveznoj državi Vermont, i to je njegov prvi komentar pred kamerama od tragedije.

"Ona mi je bila poput obitelj. Nesreće se s vremena na vrijeme događaju na snimanjima filmova, ali nijedna poput ove. To je jednom u bilijun. Ona je bila moja prijateljica. Na dan kad sam došao snimati film u Santa Fe odveo sam je na ručak s ostalim producentima. Bili smo jako dobra ekipa i onda se sve ovo dogodi ", izjavio je potreseni Alec.

Prethodno je na Twitteru objavio koliko žaluje zbog te tragedije i da potpuno surađuje s policijom u istrazi.

Nakon tragedije sve su glasniji pozivi da se bolje kontrolira oružje na filmskim setovima, a Baldwin kaže da je "za to jako zainteresiran", no nije mogao reći hoće li ikada više raditi s vatrenim oružjem na setu.

Baldwinu, koji je bio producent i glavni glumac filma, kobni pištolj dodao je pomoćnik redatelja i rekao mu da je "hladan", što znači da nema metak u cijevi.

Oružarka na setu, 24-godišnja Hannah Gutierrez u petak je objavila da "nema nikakvu ideju" odakle pravi metak na snimanju i kazala je da je poštivala sve sigurnosne protokole.

Baldwin je novinarima rekao da ne može komentirati istragu koja je u tijeku.

"Mi smo bili vrlo, vrlo dobro podmazana filmska ekipa i onda se ovakva tragedija dogodi", rekao je.

Za susret sa suprugom i sinom Haylene Hutcins kazao je da je bio preplavljen tugom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene