stižu prinove

Dvostruka doza ljubavi: Slavni parovi koji su roditelji blizanaca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je Beyonce potvrdila da čeka blizance, istu vijest potvrdili su i Clooneyevi. Čari dvostrukog roditeljstva na svojoj koži osjetile su i druge zvijezde.

Protekli tjedan medijima je odjeknula vijest kojoj se nitko nije nadao! Slavna Beyonce na svom Instagramu otkrila je da je trudna, ali i da čeka blizance. Samo par dana nakon toga iz više izvora potvrđena je i informacija kako glumac George Clooney i njegova supruga Amal također očekuju blizance.
No, ni Beyonce i Jay Z ni George i Amal nisu jedini koji će biti roditelji blizanaca. U svijetu poznatih i slavnih mnogima se sreća osmjehnula dva puta.

Pogledaj i ovo Elisabetta Canalis - 2 Fatalna Talijanka Bivša zaručnica nekoć najpoželjnijeg neženje na plaži je pravi mamac za poglede, no ona ga nije uspjela odvesti pred oltar

Jedna od najpoznatijih majki blizanaca je definitivno Jennifer Lopez. Slavna pjevačica u veljači 2008. godine na svijet je donijela sina Maxa i kći Emmu koja joj nevjerojatno nalikuje. Sa suprugom Marc Anthonyjem rastala se tri godine nakon što su blizanci došli na svijet. No unatoč razvodu i dan danas odlično se slažu i to ponajprije zbog djece.

Pjevač Ricky Martin jedan je od njih. U njegov život prije devet godina ušli su blizanci Matteo i Valentino. Dječake je na svijet donijela surogat majka, a slavni glazbenik beskrajno joj je zahvalan što mu je omogućila da postane otac. Dječaci popularnog pjevača nisu učinili samo ocem već su mu postala i inspiracija da bude ono što doista i je. Dječaci su ga tako ohrabrili i da "izađe iz ormara" i javno prizna da je homoseksualac.

Uskoro bivši supružnici Angelina Jolie i Brad Pitt također su roditelji usvojenih blizanaca. Dvojajčani blizanci Vivienne Marcheline i Knox Leon rođeni u srpnju 2008. godine, a svojim dolaskom na svijet obitelj Jolie-Pitt učinili su osmeročlanom. Angelina i Brad inače imaju troje biološke i troje posvojene djece.

Pop diva Mariah Carey i bivši suprug Nick Cannon roditelji blizanaca, dječaka Moroccana i djevojčice Monroe, postali su 2011. godine. Iako su se prije godinu dana odlučili razvesti i dalje zajedno brinu oko djece.

Slavna glumica Julia Roberts prije 13 godina na svijet je donijela blizance. Phinnaeus Walter i Hazel Patricia uskoro su dobili još jednog brata. Glumica, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena u Hollywoodu, u braku je s kamermanom Dannyjem Moderom. Supružnici žive na ranču, daleko od očiju javnosti sa svoje troje djece.

 

I Sarah Jessica Parker okusila je na svojoj koži kako je to biti majka blizanki. Djevojčice Marion Lorettu Elwell i Tabithu Hodge Broderick na svijet je 2009. godine donijela surogat majka i to nakon što je dugi niz godina glumica pokušavala bezuspješno zatrudnjeti. "Godinama smo pokušavali proširiti obitelj i razmišljali smo o svim opcijama. Surogat majka bila je jedna od opcija, a ja nikad nisam skrivala da imam probleme s neplodnosti. Bilo bi neobično da sam se odlučila na surogat majku da sam mogla prirodno zatrudnjeti i iznijeti trudnoću", priznala je Sarah koja je u braku s Mathewom Broderickom 2002. godine dobila sina Jamesa Wilkiea.

Kći jedinica legendarnog Elvisa Presleya, Lisa Marie Presley,  nakon borbe s neplodnošću na svijet je u listopadu 2008. godine donijela dvije kćeri Finley i Harper. Osim blizanki koje je dobila u braku s glazbenim producentom Michaelom Lockwoodom, majka je i dvoje djece koje ima iz prvoga braka s glazbenikom Dannyjem Keoughom.

Komičar i glumac Neil Patrick Harris i suprug David Burtka postali su roditelji malenih blizanaca Harper i Gideona u listopadu 2010. godine. 'Puno smo razmišljali o roditeljstvu. Nismo samo slučajno ostali trudni, sagledali smo financijski aspekt, emocionalni aspekt i naš brak. Naša djeca došla su na ovaj svijet iz ljubavi.'

Reality zvijezda Kate Gosselin majka je čak osmero djece. Među njima su i sedmogodišnji blizanci Mady i Cara. Nedavno je Kate priznala da je tužna jer svojoj djeci ne može posvetiti pažnje i vremena koliko im treba.  "Osjećam se krivom kad nemam dovoljno vremena za svako dijete posebno i kada sam preumorna za igru s njima. Osjećala sam se krivom kad sam imala pregrub rječnik prema njima, a mogla sam bolje odgovoriti. Osjećala sam se krivom kad nismo imali dovoljno novca kako bismo svakom od njih kupili nešto posebno", rekla je Kate u jednom intervjuu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene