449675
449675
449675
449675
449675

NAJGORA MAJKA IKAD Ostavila djecu i otišla na zatezanje dok je sinu trulio zub

  • , 09.09.2016., 21:54
  • Autor:
  • komentara

Zvijezda reality showa, Kate Gosselin, otkrila je da je često tužna što se ne može više posvetiti svojoj djeci.

 
 
 
 
Kate Gosselin (Foto: Getty)
Kate Gosselin (Foto: Getty)

Televizijska zvijezda Kate Gosselin, zvijezda showa na televizijskoj mreži koja prikazuje skoro isključivo reality formate, otkrila je da je često tužna što se ne može više posvetiti svojoj djeci. Kate, naime, ima osmero djece. Stoga nekad hrani djecu trulom hranom i oblači ih u vreće za smeće. Da bi imala vremena za sebe, Kate je djeci nekad znala dati i kante pune pjene za brijanje, a kojom su mogli raditi što žele.

Kako bi mogla otići u New York na operaciju zatezanja tkiva oko trbuha, Kate je ostavila djecu na četiri različite adrese. Jedno od djece žalilo se na zubobolju, a zub u njegovim ustima bio je crn i truo te je dobio infekciju. Kate se kasnije požalila kako ne zna kako nije ranije vidjela što se događa njenom sinu.

Kate Gosselin (Foto: Getty)

'Osjećam se krivom kad nemam dovoljno vremena za svako dijete posebno. Osjećala sam se krivom kad sam navečer bila preumorna da bih se igrala s njima... Osjećala sam se krivom kad sam imala pregrub rječnik prema njima, a mogla sam bolje odgovoriti. Osjećala sam se krivom kad nismo imali dovoljno novca kako bismo svakom od njih kupili nešto posebno', rekla je Kate koja se često osjeća krivo što je zaposlena majka osmero djece.

Kate Gosselin (Foto: Getty)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se