Kakva zavrzlama!

Evo tko je djevojka koja je gola prošetala iza novinara i našla se usred preljubničke afere o kojoj priča cijeli svijet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alexia Rivera popularna je showbusiness novinarka u Španjolskoj, no njezino se ime sada pročulo čitavim svijetom nakon što se našla usred preljubničke afere.

Za popularnu španjolsku novinarku 27-godišnja Alexiju Rivas sada zna cijeli svijet, i to zahvaljujući aferi Merlose Place, u kojoj se gola prošetala iza svog ljubavnika, također novinara Alfonsa Merlosa, dok je on imao javljanje uživo u programu iz svog stana.

Pogledaj i ovo Jordyn Woods (Foto: Instagram) Skandal ne jenjava Košarkaš je ipak mjesecima spavao s najboljom prijateljicom Khloeine sestre Kylie?

Svi su ostali šokirani, prvo zbog činjenice da su u kadru vidjeli golu djevojku, a onda zbog toga što to nije bila Alfonsova djevojka Marta Lopez.

On je odlučio sve zanijekati i tvrdi kako ništa što mediji prenose nije istina.

"To nisu informacije. Kada nešto ne odgovora stvarnosti, to nije informacija. Ako mislite da moje ponašanje nije bilo u redu i da postoje stvari koje nisam dobro napravio, nemam problema s traženjem oprosta, iako nisam nikome želio zlo", izjavio je za španjolske medije i ispričao se Marti Lopez.

Ona pak tvrdi da je u trenutku kada je Alexia prošetala gola iza Alfonsa bila Merlosova djevojka i da su bili u vezi unatoč tome što su prolazili kroz neke zajedničke probleme. Točnije, tamošnji mediji prenose kako su se posvađali zbog njezina bivšeg dečka.

"Bila sam ljuta na njega četiri dana. Nije htio da napravim nešto u vezi sa svojom obitelji, što sam ja svejedno odlučila napraviti, a njemu je to smetalo. Svađali smo se", izjavila je Marta, portal Lectura prenosi da je svađa nastala zbog njezina bivšeg.

Prema Alexijinoj verziji priče, njoj je Alfonso tvrdio da nije u vezi ni s kim te da su oni zajedno posljednja tri tjedna. Zbog svega toga showbusiness novinarka odlučila je podići i tužbe.

"Nažalost, posljednjih nekoliko dana svjedok sam brojnih napada, pri čemu me terete za neosnovane optužbe i laži. To me čini iznimno tužnom i razočaranom te sam prisiljena reagirati zbog kršenja privatnosti i blaćenja", izjavila je Alexia, koja je odlučila na sudu tražiti naknadu za pretrpljenu štetu.

Alexia je inače jedna od najpopularnijih medijskih ličnosti  u Španjolskoj, o čemu svjedoči i njezin profil na Instagramu, gdje je prati više od 100 tisuća ljudi koji uživaju u njezinim fotografijama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexia Rivas (@alexiaarivas) on

Inače Alfonso i sada očito bivšu mu djevojka Marta u vezi su bili od 2019. godine, a zajedno su dobili i sina.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty) +0 Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty) Celebrity Sijeda kosa i brada potpuno su transformirale ovog zavodnika, rijetki su prepoznali o kojem je ljepotanu zapravo riječ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene