Alfonso Merlos i Alexia Rivas našli su se usred preljubničkog skandala koji su prenijeli brojni mediji.

Galerija Alfonso Merlos i Alexia Rivas Alfonso Merlos - 1 Alexia Rivas - 1 +6 Alexia Rivas - 2

Dvoje španjolskih novinara našlo se u središtu skandala i to onog preljubničkog, nakon jednog običnog javljanja uživo kad su svi vidjeli ono što nisu smjeli vidjeti.

Riječ je o novinaru španjolske televizije Alfonsu Merlosu, koji je s kolegom razgovarao u prijenosu uživo, kada se u jednom trenutku iza njega nonšalantno prošetala gola djevojka. I to ne njegova djevojka Marta Lopez, već njegova slavna kolegica iz redakcije Alexia Rivas.

Nije trebalo proći puno vremena da se snimka proširi bespućima interneta, a prenijeli su je brojni svjetski mediji, a ljubavnici su postali predmet izrugivanja i smijeha. Međutim, glavnim akterima priča nije bila smiješna, a ponajmanje gospođici Lopez.

"Uništena je. Ne spava, stalno plače", izjavio je anonimni izvor za magazin Semana, koji je aferi dodijelio ime Merlos Place.

Alexia pak prijeti tužbama na sve strane, a o svemu je poslala i javno priopćenje.

"Nažalost, posljednjih nekoliko dana svjedok sam brojnih napada, pri čemu me terete za neosnovane optužbe i laži. To me čini iznimno tužnom i razočaranom te sam prisiljena reagirati zbog kršenja privatnosti i blaćenja", izjavila je Alexia, koja je odlučila na sudu tražiti naknadu za pretrpljenu štetu.

Alfonso Merlos zasad se još nije javno očitovao o novonastaloj situaciji.

Danas ju zbog unakaženog lica zovu kraljicom plastike, a bila je prirodna ljepotica kojoj se svijet divio Donatella Versace (Foto: Profimedia) Donatella i Allegra Versace Donatella Versace (Foto: Instagram) +6 Donatella Versace i Irina Shayk (Foto: Profimedia)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju