Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Akcije i djelovanje udruge Homer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga Homer djeluje od 1994. godine, nastojeći provesti svoju viziju osviještenog društva s jednakim pravima za svakog unatoč različitostima koje nas dijele. Klub humanih - Homer čine poslovni ljudi iz cijele Hrvatske, a udruga Homer i djeluje na nacionalnom teritoriju.

Akcija Homerove zlatne kapi provodi se kontinuirano okupljajući oko slijepe i slabovidne djece.

Pročitajte i ovo Provjereno - Jedni za druge - 1 stigle reakcije iz Grada Nakon reportaže u Provjerenom: Udruge dobivaju novu priliku, hoće li se jedna lijepa priča ipak nastaviti? Slika nije dostupna PROVJERENO DONOSI Ostaju li djeca s poteškoćama bez terapije zbog nove odredbe grada?

Ove godine ponovno su nam se odazvali vrijedni likovni umjetnici poklanjajući svoja djela za aukciju, a na aukciji biti će i radovi iz naše radionice "Ruke koje vide" koje su zajedno izradile vrijedne ruke slijepih i slabovidnih uz pomoć onih koji vide.

Svake godine udruga "Homer" proglašava 12 zlatnih za proteklu godinu, pa će tako biti i ove godine u najpoznatijem riječkom klubu "EL RIO" Jadranski trg 4c, 12. ožujka 2008. godine s početkom u 17,00 sati. Kroz program vodi i zabavlja nas Dražen Turina Šajeta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene