Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestalo pet sati iz glave

Zombi točka: Gutač mačeva hipnotizirao sam sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski gutač mačeva i samouki hipnotizer uspio je tijekom vježbe hipnoze pred ogledalom, hipnotizirati samog sebe te kao zombi bespomoćno stajati nekoliko sati.

Supruga 38-godišnjeg Hannibala Helmurtoa, Joanna, morala je mobitelom nazvati njegovog mentora, koji ga je potom navodio polako van iz samoinduciranog transa. 'Ostala sam šokirana kad sam ga zatekla kako kao zombi stoji pred ogledalom u pilji sam u sebe', rekla je Joanna, a prenosi Daily Mail. Dodala je kako su mu zjenice bile vrlo male, što je inače jedan od znakova da se osoba nalazi pod hipnozom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Zaglavio' u Abu Dabiju Strah od letenja: Hipnotizirali dječaka da bi ga vratili kući! Slika nije dostupna Silovao je dva puta 30 godina tražila nestalog prijatelja pa zahvaljujući hipnozi spoznala da ga je ubila

>> Video: Lopov opljačkao trgovinu nakon što je hipnotizirao blagajnicu!

Hannibalovo pravo ime zapravo je Helmut Kichmeier, a nastupa i u Horor cirkusu i to pune četiri godine. Porijeklom je iz Njemačke, no on sada već duže vrijeme živi u Londonu. Hipnoza mu je pomagala u točkama gutanja mačeva, a nakon 'zombi' točke pred ogledalo, kaže, ne sjeća se ničega, osim da je ustao ujutro iz kreveta te počeo vježbati točku hipnoze. U stvarnosti, Helmut ima petosatnu rupu u sjećanju, no on kaže kako je njemu hipnoza ugodan osjećaj.

Hipnozom se bavi već punih devet godina, a poticaj da se počne baviti time, bila je televizija, gdje se prvi put i susreo s hipnozom, mislivši tada, kako je je zapravo riječ o varci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene