Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UPIŠITE DJECU VEĆ DANAS

Zagrebački plivački klub poziva nove članove za Školu plivanja i program obuke neplivača

ZPK - 5
ZPK - 5 PR
Aktualno Galerija ZPK - 1 ZPK - 1 Foto: PR ZPK - 2 ZPK - 2 Foto: PR ZPK - 3 ZPK - 3 Foto: PR ZPK - 4 ZPK - 4 Foto: PR +0 ZPK - 5 Galerija 1/5 >>
Plivačka škola Zagrebačkog plivačkog kluba nalazi se u sklopu jednog od najtrofejnijih hrvatskih plivačkih klubova. Kao takva i sama niže uspjehe, te je ove godine sa svojim malim plivačima osvojila drugo mjesto u gradu Zagrebu.

 

Plivačka škola za djecu

Zagrebački plivački klub poziva sve zainteresirane dječake i djevojčice u dobi od 5-14 godina da se pridruže našoj plivačkoj školi, te kroz igru i zabavu nauče sve tajne plivačkih tehnika.

Testiranje za upis održavat će se od početka školske godine kroz cijeli 9. i 10. mjesec kao i ostatak školske godine svaki radni dan od 18.00 do 19.30 sati na bazenu Utrina.

Za sve dodatne informacije nazovite 097/746-3480 ili pitajte putem maila: jjulijan@zpk.hr.

Voditeljica plivačke škole: Javorka Julijan, prof.

ZPK - 5 ZPK - 1 (Foto: PR)

Nauči plivati kao naša vidra!

Zagrebački plivački klub poziva sve zainteresirane djevojčice i dječake u dobi od 5 do 10 godina, a koji još uvijek ne znaju plivati, da se upišu u našu Obuku neplivača koja će se održavati na bazenu Utrina, Kombolova 4a u pojedinačnim periodima od tri tjedna kroz sljedeće termine:

Termin 7. - 25.9.2020.
Termin 28.9. – 16.10. 2020.
Termin 19.10. – 6. 11.2020.
Termin 9.11. – 27.11.2020.
Termin 30.11. – 18.12.2020.

Program obuke neplivača traje tri tjedna i sastoji se od 15 treninga (60 min) od ponedjeljka do petka od 16:00 - 17:00 h.

Maksimalan broj polaznika je 12, a minimalan 3.

Cijena programa je 300,00 kuna, a uplaćuje se na račun kluba prije početka programa putem uplatnice koju dobivene prilikom upisa.

UPISI: Od 1.9. svaki radni dan od 18 do 19:30 sati.

Predbilježbe možete izvršiti putem ONLINE prijavnice u nastavku ili na jjulijan@zpk.hr najkasnije pet dana prije početka programa

ZPK - 5 ZPK - 4 (Foto: PR)

Sve što trebate znati o plivačkoj školi ZPK

Plivačka škola Zagrebačkog plivačkog kluba nalazi se u sklopu jednog od najtrofejnijih hrvatskih plivačkih klubova. Kao takva i sama niže uspjehe, te je ove godine sa svojim malim plivačima osvojila drugo mjesto u gradu Zagrebu.
Kroz našu školu plivanja godišnje prođe oko 230 djece. Najviše plivača imamo na 1. godini (čak 120) gdje ih počinjemo učiti osnove kraul i leđne tehnike te skok na glavu. Na 2. godini plivačke škole nastavljamo sa usavršavanjem kraul i leđne tehnike, počinjemo učiti prsnu tehniku i polako ih uvodimo u natjecateljski dio sporta. Treća godina, a ujedno i zadnja godina plivačke škole, usmjerena je na učenje delfin tehnike i usavršavanje preostale tri, čime zaokružujemo znanje svih plivačkih tehnika sa pripadajućim startovima i okretima. Na trećoj godini plivači uspješno sudjeluju na natjecanjima i mitinzima gdje se mogu iskazati i osvojiti svoje prve medalje.

Cijeli klub je pod vodstvom vrhunskih stručnjaka i od struke priznatih i istaknutih trenera. U plivačkoj školi ZPK rade stručni treneri koji su i sami bili uspješni plivači i članovi plivačke reprezentacije Hrvatske, a danas prenose svoje iskustvo i znanje na Vaše male plivače, a možda i buduće reprezentativce.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene