Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koje iznenađenje!

Za samo 3,5 dolara kupio neprocjenjivo bogatstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korisnik Reddita kupio je za 3,5 dolara knjigu jednog od najvećih američkih boraca za ljudska prava, a pravo se bogatstvo sakrilo među koricama - originalni komentari i autogram autora povijesnog govora 'I have a dream'

Ova će priča ponukati mnoge među vama koji su davnih dana odabrali e-knjige, da možda još koji put potraže i neka stara, prašnjava tiskana izdanja. Naime, korisnik Reddita captain_fishy ispričao je da je nedavno preko Amazona za 3,5 dolara naručio rabljenu knjigu Martina Luthera Kinga Juniora 'Jačina ljubavi', jer nova izdanja dostižu cijenu i od 450 dolara.

Pročitajte i ovo Isaac Herzog, predsjednik Izraela Otkrio u intervjuu VIDEO Na tijelu mrtvog borca Hamasa pronađena knjiga Mein Kampf: "Proučavao je Hitlerovu ideologiju da mrzi i ubija Židove" Slika nije dostupna Obamin izbor OVAJ potpis bi mogao završiti na novim novčanicama dolara?

Nakon što je pošiljka stigla, otkrio je kako je za 3,5 dolara dobio neprocjenjivu kopiju knjige. Već na prvoj stranici pronašao je osobnu poruku i, kako je naslućivao, autogram autora knjige osobno, prenosi Huffington Post. Ekipa s Reddita se uključila u utvrđivanje autentičnosti dokumenata i potpisa.Captain_fishy je odlučio knjigu pokazati stručnjacima, a među komentarima se našla i procjena kako taj primjerak Lutherove knjige može vrijediti oko 2.500 dolara. No,sretni kupac nema planova za prodaju.

'Knjigu ne namjeravam prodati', napisao je captain-fishy, 'To je jedna od najboljih stvari koja mi se ikad dogodila u životu, ako se doista radi o njegovom originalnom rukopisu.'

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene