Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve snimila kamera

ŠTO DRUGO REĆI NA OVO? Živimo u čudnom i nastranom svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je pretvarajući se da gleda proizvode na donjim policama u trgovini, stavio mobitel ispod suknje žene koja se nalazila pokraj njega i fotografirao je nekoliko puta. Sve je snimila nadzorna kamera, a voajera traži policija.

 

 

Hunt for 'up-skirt' voyeurDetectives investigating an allegation of voyeurism want to speak to a man caught on CCTV...

Posted by Metropolitan Police Service on Friday, December 11, 2015
Pročitajte i ovo Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!" Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja

Londonska policija objavila je snimku nadzorne kamere jedne trgovine. Na snimci se vidi kako mladić, pretvarajući se da gleda proizvode na donjim policama, stavlja mobitel ispod suknje žene koja se nalazi pokraj njega i fotografira je nekoliko puta.

Detektivi sada traže mladića kako bi ga ispitali zbog voajerizma.

Na svojoj Facebook stranici Metropolitan Police objavila je kako je u četvrtak 5. studenog, u 12:35 sati, muškarac za kojeg se vjeruje da je u kasnim 20-ima, viđen kako hoda trgovinom Boots u Colliers Woodu. Dok se pretvarao da pregledava proizvode iza jedne žene, stavio je mobitel pod njezinu suknju žene i fotografirao je.

Zaštitar se suočio s muškarce, rekao mu da izbriše slike i zamolio ga da napusti trgovinu. Policija ga želi privesti na razgovor i moli građane da im pomognu u potrazi za njim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene