Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djevojčica vidjela NLO?

'Vidiš mamice, rekla sam ti da izvanzemaljci postoje!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac i kći iz američke savezne države Illinois, svjedočili su neobjašnjivom prizoru na nebu. Vidjevši vatrenu kuglu kako se velikom brzinom približava tlu, imali su dovoljno vremena uslikati je svojim mobitelom.

Brandon Tudor, prodavač iz grada Oswega, kune se kako mu se stvari ne pričinjavaju, a tu su njegov iPhone i 10-godišnja kći kao svjedok događaja, koji se prošle nedjelje u večernjim satima dogodio u okrugu Montgomery. On i njegova kći Elizabeth bili su te večeri na putu, njezinoj majci u Lakewood Creeku, kad se odjednom na nebu pojavila vatrena kugla.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Nepoznati objekt prvo je u plamenu padao pod kutem od 45 stupnjeva prema tlu, da bi nakon toga plamen nestao i ostao samo trag dima, a objekt promijenio kut pada na blažih 30 stupnjeva, prepričao je Tudor za Herald News. Bio je dovoljno brz da je stigao uslikati četiri fotografije, prije nego li je misteriozni objekt iščeznuo.

'Znam što nisam vidio'

Tad su se od nikud pojavila i dva borbena zrakoplova i napravila par krugova oko područja, no Tudor nije mogao procijeniti koliko su se dugo zrakoplovi zadržali. Čitava scena ga je uznemirila. Za njegovu kćer dvojbi nije bilo kad su stigli k njezinoj majci.

'Vidiš mamice, rekla sam ti da izvanzemaljci postoje', prisjetio se Tudor riječi svoje Elizabeth. On je sam medijima priznao da je pomalo zagovornik teorija zavjere te kako se odmah spojio na internet i čitav prošli tjedan pokušao ući u trag događaju, kako bi objasnio samom sebi što je vidio.

Gdje god se obrati za informacije, nitko o događaju nije znao ništa i nitko ništa nije vidio. Tvrdi kako je na cesti bilo dovoljno vozila da je netko nešto morao vidjeti. 'Znam što nisam vidio, samo želim saznati što je to bilo', poručio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene