Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U dva sata ga namamila do broda

VIDEO: Ulovila aligatora od 465 kg i dugog 4 m

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanka Maryellen Mara-Christian može se pohvaliti svojim ulovom i to bez pričanja 'lovačkih priča'. Uspjela je, naime, uhvatiti 4 metra dugog i 465 kilograma teškog aligatora.

Ovaj vrijedan 'suvenir' ulovila je za vrijeme sezone lova na aligatore u močvarnom području Južne Karoline. 48-godišnjakinja iz Massachusettsa u lov se uputila sa suprugom, koji je vatrogasac. Bivša bankovna djelatnica tvrdi da su joj trebala puna dva sata dok je aligatora uspjela namamiti do broda.

Pročitajte i ovo Helikopter kod Karlovca Bizaran razlog FOTO Ukrajinski helikopter sletio je na njivu kod Karlovca: Na teren su odmah izašle sve sigurnosne službe Ilustracija kaznena prijava Policija pretražila obiteljsku kuću i pronašla ukradeno lane. I to nije bilo sve

Htjeli su ga uspavati 22-kalibarskim pištoljem, ali on nije bio dovoljan. Zbog toga je Maryellen morala uzeti nož u svoje ruke i zarezati mu kralježničku moždinu, javlja APTN.

>> New York: Aligator se sakrio ispod automobila

Lokalni prerađivač mesa tvrdi da je veliki reptil prepun masnog tkiva, pa će moći iskoristiti samo 18 kilograma mesa, dok će tijelo preparirati kako bi ga Maryellen mogla izložiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene