Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prestravljena obitelj

VIDEO: Snimili duha kako miče namještaj po kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna obitelj iz Velike Britanije tvrdi kako su uspjeli snimiti nevidljivu utvaru u vlastitoj kući, kako otvara ormare i pomiče namještaj po sobama.

Lisa Manning i njezino dvoje djece, 11-godišnja Ellie i šestogodišnji Jordan već su nekoliko puta bježali iz vlastitog doma u Holbrooksu zbog bizarnih zvukova i događaja, prenosi Daily Mail. Zvukovi tava i posuda bačenih po kuhinji, pomicanje roleta samih od sebe, spontano otvaranje i zatvaranje ladica, kao i spontano paljenje i gašenje svjetala, samo su dio terora s kojim živi ta obitelj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Horor iskustva VIDEO Ovo su ispričali građani, vjerujete li im? Slika nije dostupna Testirajte svoj strah Pogledajte 6 najstrašnijih videa koji će vam utjerati strah u kosti

'To je horor kuća. Osjećamo kao da živimo u horor filmu. Najgore od svega jest to da i sama ne vjerujem u to što nam se događa', rekla je Lisa Manning i dodala kako je kameru namjestila i napravila video snimku kako bi dokazala kako nešto nije u redu.

Obitelj traži način kako da se odseli u drugi dom, a u međuvremenu kuća je puna soli, križeva, a svi članovi obitelji nose sa sobom i kristale kako bi se zaštitili od misterioznih sila.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene