Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strogo zabranjeno

VIDEO Skočili s 1.400 metara i sve snimili! 'Došli smo s ciljem kojeg smo morali ispuniti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica Rusa odlučila su poigrati se za zakonima fizike, te unatoč zabrani skakanja skočili s litice planine Tianmen u Kini.

29-godišnji Ratmir Nagimianov i njegov sportski kolega, 35-godišnji Gleb Vorevodin odlučili su, unatoč strogoj zabrani, ostvariti svoj naum. Skočili su s litice planine Tinmen visoke preko 1.400 metara nadmorske visine, a svoju su nesvakidašnju zabavu zabilježili su kamerom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BASE jumping VIDEO Pogledajte što moraju napraviti u 5 sekundi, inače... Slika nije dostupna Skok s Mount Everesta VIDEO Skočio padobranom s najviše planine na svijetu!

Video: Pogledajte kako izgleda skok u letačkom odijelu s 4500 metara

Ovaj je ekstremni sport u Kini zabranjen na ovako opasnim mjestima. Iako je žičara koja je prevozila turiste bila udaljena samo 10 metara od startnog mjesta, ovi Rusi su skočili te na taj način svima koji sus e u tom trenutku našli na vrhu litice pružili nezaboravan prizor.

'Saznali smo da je skakanje u ovoj pokrajini strogo zabranjeno samo dva dana prije našeg puta, ali je bilo kasno da otkažemo. Došli smo u Kinu s jednim ciljem i morali smo ga ispuniti. Međutim, postojala je doza straha da će nas neko spriječiti u našoj namjeri', rekao je rekao je Nagimianov te dodao kako je skok bio nevjerojatno iskustvo, kako je bilo zanimljivo vidjeti autobuse koji prevoze turiste na vrh planine, jednako kao i krivudave ceste koje vode do vrha.

VIDEO Švicarac Remo Laeng skočio s visine od 8 kilometara: 'Nitko još nije skočio s takve visine bez kisika'

Pogledajte VIDEO kojeg su ova dvojica ekstremista snimila, ostavit će vas bez daha!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene