Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno 'mudar pljačkaš

VIDEO: Iskočio s lisicama iz policijskog auta u pokretu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka policijske sigurnosne kamere pokazuje trenutak u kojem je uhićeni provalnik pokušao pobjeći iz policijskog automobila u pokretu sa rukama vezanim lisicama iza leđa.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv" Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga"

20-godišnji Nicholas Duffy se prilikom vožnje prema Okružnom zatvoru Salt Lake požalio na mučninu. Policajac  je otvorio prozor stražnjih vrata kako bi imao dovoljno svježeg zraka, piše Telegraph.

>> VIDEO: U sudnici napao ubojicu sestre

Uhićeni Duffy je zatim otkopčao pojas i izvukao se kroz prozor, usprkos tome što se automobil kretao brzinom od 60 km/h. Ne znamo je li Duffy stvarno očekivao da policajci neće primijetiti da je iskočio iz automobila, ali nije im uspio pobjeći. Odmah su ga ponovno priveli i odveli u bolnicu zbog ozljeda ruku, ramena, i leđa.

Zbog ovog očajničkog pokušaja bijega sigurno ste očekivali da je Duffy počinio neko višestruko ubojstvo, ali je optužen za samo nekoliko pljački.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene