Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobar tek

Svježe s poda! Čistačica svu prljavštinu istresla kupcima na povrće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zanimljivo, čak stotinjak djelatnika istog trgovačkog lanca se prije nekoliko dana otrovalo tijekom objeda, najvjerojatnije salatom.

Kupci koji nabavljaju namirnice u jednom supermarketu u Čeljabinsku ostali su zgroženi kada su shvatili što sve sa sobom u vrećicama nose kućama.

Pročitajte i ovo Rad trgovina i šoping-centara planirajte kupovinu Pogledajte koje su trgovine i šoping-centri otvoreni ove nedjelje Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

Naime, u utorak se u tamošnjim medijima pojavila snimka koja im je otkrila da čistačica u tom supermarketu svu skupljenu prljavštinu s poda istresa na povrće.

Anonimni autor snimke je medijima proslijedio i adresu trgovine u kojoj je zabilježio prizor, a jednako šokiran je ostao i direktor te trgovine Konstantin Kačuk.

Kačuk je objasnio da dotična gospođa nije zaposlenica supermarketa na čijem je čelu, već tvrtke za čišćenje čije usluge trgovina koristi.

Zanimljivo, prije samo nekoliko dana u Krasnodaru je zabilježeno trovanje čak stotinu djelatnika istog lanca, te je rečeno da su nesretni ljudi najvjerojatnije stradali od salate koja im je bila služena uz objed.   

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene