Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fenomen

VIDEO Doživjeli su šok: Iz slavina za vodu teče im čisto zlato

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici Whitehalla zabrinuti su za kvalitetu vode koju piju, jer, ako se u njoj zlato vidi čistim okom, tko zna čega još u njoj ima.

Dok je prala suđe, Sharon Brown iz Whitehalla u Montani je primijetila da joj nešto čudno svjetluca u sudoperu. 

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Slika nije dostupna Akcija spašavanja u JAR-u Izbio požar i odronile se stijene: U rudniku zarobljeno 17 rudara

I ona i suprug zbunjeno su gledali u zlatni talog. 'Stavio sam zrnca u čašu vode. Nisu se otapala. Bilo je bizarno', ispričao je Mark Brown za NBC a prenosi Daily Mail.

 

S obzirom da se u blizini mjesta u kojem žive nalazi rudnik zlata, prvo što su on i supruga pomislili bilo je da im je iz slavine u sudoper 'iscurilo' upravo zlato. To se i potvrdilo, nakon što su talog dali na analizu. I njihovom susjedu Paulu Harperu dogodilo se isto. 

Iako im iz slavina curi zlato, stanovnici Whitehalla zabrinuti su za kvalitetu vode koju piju. 'Ako se u vodi koju pijemo nalaze teški metali koji su vidljivi golim okom, tko zna što je još sve u njoj?' pitaju se Brownovi.

Izbio požar i odronile se stijene: U rudniku zarobljeno 17 rudara
 

Nadležni su potvrdili da je riječ o zlatu, ali da nema dokaza da grumenčići potječu iz rudnika, već pretpostavljaju kako su čestice zlata najvjerojatnije došle iz cijevi koje su povezane s onima koje snabdijevaju grad vodom.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene