Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sinovi Bafometa

Sotonisti ubili prijatelja, vjerovao je da će ustati iz groba kao vampir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravičan zločin su izveli pripadnici sekte 'Sinovi Bafometa'.

Vlasti u meksičkome gradu Chihuahui objavile su da je nedavno ubojstvo Edwina Miguela Juáreza Palme (24) povezano sa sotonizmom.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Palma se hto pridružiti sekti Sinovi Bafometa 1 jer je vjerovao da će mu to omogućiti da se jednoga dana na svijet vrati kao vampir, međutim vlastiti prijatelji su ga izdali i žrtvovali tijekom sotonističkog obreda za koji je mladić mislio da je njegova inicijacija u spomenutu sektu.

Tako barem prenosi agencija CNA (Catholic News Agency), dok novinari El Universala barataju drugačijom verzijom u kojoj je rečeno da ga prijatelji nisu izdali, već da su ga ubili tijekom obreda za koji su doista mislili da će ga pretvoriti u vampira (ako je tome bilo tako, pretpostavlja se da je Palma znao što će mu učiniti).

18. svibnja 1897. objavljen roman 'Drakula' - Horor priča nakon koje više ništa nije bilo isto

Bilo kako bilo, dvoje mladića i djevojka (svi između 18 i 25 godina) su Palmi vezali ruke i potom ga tukli, zatim su mu staklenom bocom prerezali grkljan, a autopsija je pokazala da je smrt nastupila dok su ga davili.

Njegovo su tijelo ostavili u vrećama nedaleko od tamošnje katedrale, a meksički portali ističu da se sumnja kako je u ubojstvu sudjelovala i četvrta osoba, navodno vođa sekte.

Lokalni portali također donose kako u gradu djeluje više sotonističkih skupina, međutim nigdje nije rečeno da se pretpostavlja kako je ubojstava iz istih motiva bilo još.

Chihuahua je savezna država u kojoj je snažno izraženo nasilje povezano s krijumčarenjem droge, dok se Juarez (grad u istoj saveznog državi) donedavno smatrao najopasnijim gradom na svijetu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene