Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neko novo doba

Zašto se više nitko ne seksa prve bračne noći?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S jedne strane, neobavezan seks prve bračne noći je ipak logičan ako se uzme da ga ipak većina parova danas prakticira prije braka. I to obilato.

Seks prve bračne noći je i službeno passé. Mladenci će, pokazalo je istraživanje, u prvoj bračnoj noći radije napraviti puno drugih stvari, onih koje ne uključuju 'konzumiranje braka'. Za ono što su, recimo to tako, srednjovjekovni bračni drugovi morali raditi, današnje parove jednostavno nije briga.

Istraživanje koje je nedavno napravila tvrtka Paper Shaker tvrdi da čak četvrtina mladenaca ne konzumira seks prve bračne noći. Glavni razlog? Alkohol. Drugi glavni razlog? Umor. Na pitanje u istraživanju, zašto su preskočili seks prve bračne noći, odgovori su bili sljedeći:

mladoženja je bio pijan - (24%)
mlada je bila preumorna - (16%)
mlada je bila pijana - (13%)
morali smo čuvati djecu - (11%)
posvađali smo se prije kraja vjenčanja- (9%)
morali smo putovati na medeni mjesec - (9%)
cijelu noć smo slavili - (7%)
mladoženja je bio preumoran - (4%)
niti jednom se nije dalo - (4%)


Znanstvenici otkrili tko je izmislio seks

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Slika nije dostupna Pokazalo istraživanje Seks prve bračne noći? Uglavnom ga nema, evo zašto!

S jedne strane, neobavezan seks prve bračne noći, odnosno neopterećenost njime je ipak logičan ako se uzme da ga ipak većina parova prakticira prije braka. I to vjerojatno obilato, piše Jezebel. Osim toga, planiranje vjenčanja bude krajnje iscrpljujuće i sve samo ne seksi, stoga nije ni čudno da parovi imaju potrebu malo više opustiti se na vjenčanju, obično uz alkohol ili jednostavno padnu od umora kad sve završi.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene