Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Paranormalno

Procijenite snimku: Na vjenčanju snimila duha?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjenčanje u gradiću St. John's u kanadskoj provinciji Newfoundland išlo je po planu. Sve dok jedna gošća nije počela vrištati i bježati. Bila je to prijateljica mladog para koja je fotoaparatom snimila nešto za što svi vjeruju da je bio duh.

Mladenci Matt White i Danielle Hann ispričali su kako se njihova prijateljica Karen Hanlon šokirala nakon što je vidjela što je snimila digitalnim fotoaparatom na njihovu vjenčanju koje se održalo 18. lipnja u lokalnom vinskom podrumu gdje su se i upoznali.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca Ilustracija grad Xianu Kineska vlast mladencima dijeli srećke: "To nije samo početak sretnog bračnog života..."

'Karen je buljila u fotoaparat i potom je počela trčati vičući: 'Pogledajte što sam snimila, netko je na ovoj fotografiji', ispričao je Matt.

Na prvi pogled činilo im se kako je na fotografiji muškarac u bijelom kaputu koji lebdi s desne strane recepcije.

Kada je došao voditelj podruma Dale Jarvis, kazao im je kako je moguće da se radi nekoj vrsti odsjaja, no dodao je i kako takve stvari nisu neuobičajene u Newmann Wine Cellaru. Već su, rekao je, imali dosta 'posjeta' te vrste.

'To je jedno od onih mjesta na kojima se stalno događaju takve stvari s duhovima. Može se reći da je to već dio tradicije', kazao im je Jarvis.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene