Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Batman' prošao bez kazne

Policija zaustavila 'Batmobile'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz Montgomery Countya je zaustavila automobil sa Batmanovom oznakom. Iz 'Batmobila' je izašao muškarac obučen u Batmana.

Policija iz Montgomery Countya je zaustavila automobil kojem se na mjestu registracijskih oznaka nalazila naljepnica sa Batmanovim znakom. Vrhunac se dogodio kada je iz auta izašao muškarac obučen u Batmana, prenosi The Baltimore Sun.

Pročitajte i ovo Arian Najveća organizirana potraga "Našli smo otiske stopala, ali nakon svega..." Potresne riječi policije koja danima traga za nestalim Arianom ZET-ov autobus Incident u Sesvetama Prijetio vozaču ZET-a i pogodio ga bocom: Sve je počelo zbog gužve u prometu

Janelle Smith, glasnogovornica policije za vozača 'Batmobilea' kaže: 'Vozač je 'dobri Samarijanac' koji se oblači kao Batman i posjećuje bolesnu djecu u lokalnim bolnicama. On ima registracijske oznake za automobil, ali ih je uklonio kako bi bio što vjerodostojniji Batman'.

'Batman' je tako prošao bez kazne, policajci su ga samo upozorili kako ipak ne bi trebao voziti bez pravih registracijskih oznaka.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene