Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Jeziv prizor

Par centimetara od smrti: Pilot zamalo kolegi na pisti otkinuo glavu krilom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pilot Thom Richard 18. rujna može odsad slaviti kao drugi rođendan.

Thom Richard, pilot koji je u nedjelju sudjelovao u zrakoplovnoj utrci u američkom Renu, zamalo je poginuo na pisti uoči početka natjecanja u kategoriji Formula One.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin poginulo 74 ljudi Putin uvjeren da zna tko je srušio ruski avion: "Tražimo da se provede međunarodna istraga" Ilustracija Sve se ispituje Ima poginulih: U Kanadi se srušio avion koji je letio prema rudniku dijamanata

Naime dvadesetak sekundi prije nego što je spuštena zelena zastavica kojom se označava start, Richardu je otkazao motor na zrakoplovu zbog čega je otvorio poklopac kabine.

Tom je gestom sucima dao do znanja da odustaje, ali unatoč tome što je jedan od njih to primijetio i izašao na stazu uz prekrižene ruke iznad glave (znak da nešto nije u redu i da svi moraju stati), zrakoplovi iz trećeg reda svejedno su krenuli hvatati brzinu na pisti.

Avioni sa startnim brojevima šest i osam bez problema su prošli pored Richarda svaki sa svoje strane, no zato ga je kolega iz "sedmice" zamalo ubio udarcem krilom u glavu.

Srećom, krilo je Richarda promašilo za svega nekoliko centimetara te se iz nesreće izvukao uz lakšu ozljedu ruke. Pogledajte taj incident. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene