Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo nije bilo dobro jutro

VIDEO Zavezali ga za krevet i ispalili 50 metara u zrak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako je istina da japanski komičar nije znao što mu se sprema ova podvala može se svrstati među najbolje ikada.

Najnepristojnije, najbizarnije, najšokantnije buđenje - tako se može opisati trenutak u kojem su usnulog japanskog komičara zavezali za krevet i ispalili 50 metara u zrak.

VIDEO Bijelkinja ušla u frizeraj u kojem su svi Afroamerikanci...

Do najsitnijih detalja razrađena šala emitirana je na japanskoj televiziji, a ako je sve istina i žrtva nije bila upoznata s trikom onda je riječ o jednoj od boljih podvala, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Zagađenje zraka - 2 Kvaliteta zraka Možemo li disati punim plućima i je li zrak loše kvalitete ako - smrdi? Stručnjak donosi odgovore, ali i upozorava: "To je prvi takav slučaj zabilježen u svijetu" Ilustracija Novo istraživanje Žive dvije godine duže zahvaljujući ratu protiv zagađenja: "Plavo nebo postupno je postalo naša nova normala"

Nakon ispaljivanja, komičar Toshiaki Kasuiga u intervjuu za jednu radijsku postaju objasnio je kako su mu rekli da mora doći na lokaciju koja se kasnije pokazala kobnom jer iduće jutro tamo mora rano raditi. Stigao je noć prije, a kako bi se ugrijao na jako niskim temperaturama odličio se opiti s ekipom. Uskoro je spavao vrlo čvrsto, kaže, jer nije se probudio ni dok su ga privezivali i namještali sve potrebno za spačku.

Prva stvar koje se sjeća je vatromet ispod njegovog kreveta. A onda je kroz krov odletio 50 metara u zrak skupa s krevetom.

Japanska televizija i inače je poznata po rastrošnim i često zastrašujućim podvalama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene