Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stao bi i na brontosaura

Ovo je najveći grudnjak ikad napravljen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proizvođači sredstava za uklanjanje mrlja u Velikoj Britaniji na neobičan način su pokazali podršku istraživanju protiv raka dojke. Napravili su najveći grudnjak na svijetu.

U sklopu kampanje 'Nosite to ružičasto' Breast Cancer Campaigna, proizvođači Vanisha sudjelovali su u izradi grudnjaka koji bio bio dovoljan za ženu veličine brontosaura (ogroman dinosaur biljojed), prenosi WorldRecordsAcademy.com.

Pročitajte i ovo Crni i bijeli konj uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu"

Grudnjak je postavljen i predstavljen 28. listopada nasred ITV-ovog Southbank Towera, a obujam oko grudi mu iznosi nevjerojatnih 30 metara.

Gigantski grudnjak izradila je tvrtka M Putt Sailmakers, koja se inače bavi proizvodnjom jedara za brodove, a ne proizvodnjom grudnjaka za zgrade. Šivanje je trajalo puna četiri tjedna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene