Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konstrast dana

Na intervju s mikrofonom na štapu: Novinarka od 150 cm stala među košarkaše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sićušna je novinarka sugovornicima jedva rukom dosezala do brada.

Tjedan je sveučilišne košarke. Zna to već napamet svak tko je istinski zaljubljen u taj sport, March Madness sladokusci ne propuštaju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Španjolski košarkaši prošli bez kazne radi sporne fotografije Slika nije dostupna Reuters hvali hrvatske košarkaše

U subotu će u polufinalima snage odmjeriti Gonzaga i South Carolina, odnosno Oregon i North Carolina, dok će se o pobjedniku turnira u Phoenixu odlučivati dva dana kasnije.

Brojni stručnjaci vjeruju da upravo Gonzaga u završnicu ulazi kao prvi favorit, zbog čega su se djelatnici TV postaje KHQ u utorak na Twitteru prisjetili da je njihova kolegica Claire Graham nedavno intervjuirala dvojicu članova popularnih "buldoga", Przemeka Karnowskog i Zacha Collinsa.

Fotografiju su ovog puta primijetili članovi Reddita, koji su joj dali toliko glasova da je dospjela na naslovnicu te društvene mreže.

O razlogu ne moramo, dodat ćemo vam još tek precizne podatke da je Graham visoka 150 centimetara, dok je divovima ispod obruča 216 (Karnowski) i 213 centimetara (Collins). 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene