Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okomio se na svoje

VIDEO Neviđeno: Na jelovniku morskog psa našao se - morski pas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prizor su promatrali šokirani djelatnici akvarija, nenaviknuti na ovakav tip ponašanja najveće akvarijske atrakcije.

Ne događa se baš često da se na jelovniku velikog morskog psa nađe njegov manji 'rođak' morski pas tigar, a upravo se takav scenarij odvio u Aqua World akvariju u japanskom gradu Oarai.

Pročitajte i ovo Nosač zrakoplova Theodore Roosevelt Nakon novih prijetnji Što rade američki nosač zrakoplova, razarači i azijski ratni brodovi u spornom moru? Neobičan prizor u Brijunskom akvatoriju Jezivo Neobičan prizor na Jadranu, neki su uvjereni: "To je napad morskog psa..."

Ovom dubokomorskom predatoru dugačkom devet metara za oko je 'zapela' vlastita vrsta. Nagonski je, kako piše Daily Mail, ulovio značajno manjeg morskog psa tigra i punih 40 minuta ga pokušavao prožvakati. Kada je shvatio da mu je koža predebela, samo je ispljunuo njegove ostatke.

Prizor su promatrali šokirani djelatnici akvarija, nenaviknuti na ovakav tip ponašanja najveće akvarijske atrakcije. Naime, morske pse hrane učestalo, a djelatnici ne pamte kad se neki od njih okomio na ostale vrste s kojma dijeli životni prostor.

No ovaj predator danima je odbijao pojesti bačenu užinu, a osoblje je polako počelo zabrinjavati njegovo gubljenje apetita. Sudeći po svemu, razloga za brigu više nemaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene