Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U programu uživo

Televizijske kamere zabilježile nesvakidašnji trenutak na plaži u Riju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnji trenutak s plaže u Rio de Janeiru zabilježen je kamerama BBC televizije.

Reporter BBC televizije Dan Walker nije mogao odoljeti te se, zbog velikog broja komentara koji su stizali na Twitteru, nasmijao kada su korisnici te društvene mreže primijetili čudnu aktivnost iza njegovih leđa prilikom javljanja s plaže u Riu.

Pročitajte i ovo Olimpijska baklja - 1 sportski događaj godine Jedan će Hrvat ponovo nositi olimpijsku baklju: "To je velika čast, to se događa jednom u životu" Policija u Parizu Uoči Olimpijskih igara Ministar poručio policajcima: "Bit ćete pošteno plaćeni, ali očekujem stopostotnu mobilizaciju"

Nasmijao se te kazao kako 'par samo uživa u zagrljaju te da zapravo čitaju knjigu u nekoj čudnoj pozi'.

Iako je pokušao nastaviti s javljanjem bez obaziranja na ono što se događalo iza njega, stizao mu je sve veći broj tweetova među kojima i onih koji su tražili da se kamera približi plaži.

Walker je ipak odlučio odgovarati na pitanja korisnika Twittera te kazao 'za one koji se pitaju što se to događa, nećemo zumirati, ali budite uvjereni da nije ono što mislite da je. Samo se grle, čitaju knjigu, u čudnom položaju. Saznat ćemo možda o čemu je knjiga', rekao je kroz smijeh. Njegovo simpatično javljanje, pogledajte u videu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene