Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostala bez vjenčanice

Nestrpljiva žrtva provale riješila nekoliko policijskih slučajeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je ostala bez vjenčanice, 25-godišnja Amerikanka je bila toliko nestrpljiva da je sama krenula u potragu za lopovima. Njihovim pronalaskom, policiji u Wisconsinu je pomogla u rješavanju i nekoliko drugih provala.

Aleni Gladke iz Chippewa Falls provaljeno je u skladište. Nakon policijske dojave, stigla je tamo i vidjela je da joj nedostaje vjenčanica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zadruga traži pomoć ZNATE LI ČIJA JE OVO VJENČANICA? Zabunom je završila među donacijama Slika nije dostupna Prvorazredna šala Kako u muškarce utjerati strah? Zezajte ih poput nje, izađite na prvi spoj u vjenčanici!

Iako joj je policija obećala da će lopove ubrzo pronaći, već iste noći sama se bacila u potragu za njima. Otišla je pregledati internetske oglase i pronašla haljinu. Kontaktirala je prodavačicu i s njom razmijenila oko 40 poruka, jer je djevojka stalno mijenjala vrijeme i lokaciju susreta.

>> Vjenčanica od 1500 kolačića

Gadke je zatim obavijestila policiju o planiranom susretu na parkiralištu, gdje se pojavila 16-godišnjakinja, koja je odmah i uhićena. Uhićenje djevojke dovelo je i do uhićenja 17-godišnjeg te 23-godišnjeg muškarca, koji su priznali višestruke krađe, piše MSNBC.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene