Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kompleksan zahvat

Prikuplja milijun dolara za uklanjanje testisa od 40 kila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Wesley Warren Jr. je 47-godišnji Amerikanac iz Las Vegasa koji se jedno jutro, prije tri godine, probudio s testisima veličine – nogometne lopte. Koji je uzrok ne znaju ni liječnici. No za operaciju mu treba oko milijun dolara.

'Nije mi lako kretati se, a i većinu vremena onda moram stajati', kaže Wesley. Kaže da se ne može normalno urinirati zbog gotovo 40 kilograma teških mošnji. Liječnici još ne znaju kako je Wesley obolio. On sam pretpostavlja da je do komplikacija došlo kada si je u snu slučajno prikliještio testise svojim nogama i tako spavao sve dok ga nije probudila strašna bol. 'Nikada nisam osjetio takvu bol koja mi se širila čitavim tijelom. Kada je prestao, bilo je kao da se ogroman traktor konačno maknuo s mene. Mislim da mi je to uništilo limfne čvorove. Sljedeće jutro testis mi je bio veličine nogometne lopte', opisuje Wesley.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli"

Liječnici su mu rekli da je moguće da je to uzrok, iako je, kažu, to doista rijetko. Od tada je bio na brojnim pregledima. Svako liječenje do sada bilo je bezuspješno. Liječnici mu savjetuju operacije i rekonstrukciju spolnog organa. A za to mu je potrebno oko milijun dolara, a on taj novac nema. Zbog kompleksnosti medicinskih zahvata, postoji mogućnost i da će mu liječnici trebati potpuno ukloniti penis i testise.

Svejedno, odlučio je pomoć tražiti i preko američkih medija, svjestan da će ga mnogi ismijavati zbog njegove bolesti. Kaže da se ionako naviknuo da ljudi bulje u njega dok hoda ulicom. Pojavio se i u showu Howarda Sterna u nadi da će mu netko od milijunskog auditorija pomoći u prikupljanju novca za liječenje. Dosta ga je ljudi, kaže, kontaktiralo preko njegovog maila i prepun emocija kaže da im tek za početak.

Borio se i s depresijom, no od operacije ne odustaje. 'Želim imati prijatelje i djevojku. Nemam autodestruktivnih misli, prejak sam za to', kazao je Wesley za Las Vegas Review Journal.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene