Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedva ga prizemljili

FOTO Satima je OVAKO mučio više od 100 spasitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineska interventna služba morala je obaviti neobičan zadatak - spasiti muškarca koji je u potpunosti obnažen visio s grane na drvetu na oko četiri metra visine.

Neobičan prizor dogodio se u kineskom gradu Cnegdu, gdje je muškarac, inače mentalno bolestan, preskočio zid jednog dvorišta, skinuo odjeću i obnažen se popeo na drvo s kojeg je visio i proizvodio zvukove.

Pročitajte i ovo Spašavanje migranata iz Kupe HGSS i policija VIDEO Dramatična akcija: Zapeli na slapu u Kupi, spašavali ih po noći Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili

Prolaznici su primijetili obnaženog muškarca, prijavili događaj vlastima, a tamo se uskoro pojavilo više od 100 predstavnika policije, vatrogasaca i spasilaca, kako bi spasili muškarca, ponajviše od njega samog.

Iako su pokušavali, muškarac je spasioce mučio satima, prije nego li je svladan i na siguran način spušten na tlo te prebačen u bolnicu.

Pedesetak vitezova pohitalo spasiti curu koja se htjela baciti zbog nesretne ljubavi

Prilikom odlaska u bolnicu, muškarac je primio anestetik, a liječnici su kasnije izvijestili da je pretrpio psihotičnu epizodu, prenosi NetEase.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene