Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trajalo osam minuta

VIDEO: Vjenčali se lebdeći u svemiru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi par vjenčao se u svemiru. 'Kada lebdite, to je kao da nemate kontrolu i predivno je. Kada se okrećete bez kontrole, netko vas mora zadržati', rekao je mladoženja kada se vratio na Zemlju.

Par iz Brooklyna, Noah Fulmor i Erin Finnegan, prvi su ljudi koji su se na Zemlju vratili kao bračni bar nakon vjenčanja u bestežinskom stanju, u letjelici Beoeing 727-200. 'Kada lebdite, to je kao da nemate kontrolu i predivno je. Kada se okrećete bez kontrole, netko vas mora zadržati. Neki su trenuci bili upravo onakvi kakvim sam ih zamišljao. Bačeni buket letio je kao na usporenoj snimci nekog filma', ispričao je 31-godišnji Noah, piše Floridatoday.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: Joakim Noah uhićen zbog posjedovanja marihuane Slika nije dostupna Snimao svoje starenje 6 godina

'Znala sam da će biti baš onako kako sam zamišljala. Bila sam veoma mirna cijelo vrijeme', rekla je 30-godišnja Erin. Par je neko vrijeme razgovarao o tome kao bi voljeli da njihovo vjenčanje bude u svemiru, a uskoro im se želja i ostvarili. Let 'Zero G' to im je i omogućio.

Ceremonija je trajala gotovo osam minuta za vrijeme kojih se par izokrenuo 15 puta. Vjenčao ih je osnivač kompanije Zero_G, bivši astronaut, Richard Garriott. 'Veoma su dobro sami isplanirali ceremoniju', rekao je Garriott koji je bio dirnut entuzijazmom para. 'Ako postoji par koji se prvi trebao vjenčati u svemiru, onda su to zasigurno oni jer su zaljubljeni u svemir', rekao je Garriott.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene