Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nećete vjerovati

FOTO Najgori razlog za odlazak u vojsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lista razloga zbog kojih se ljudi odlučuju na karijeru u vojsci poduga je i raznolika, no jedan novak u američkoj vojsci svojim objašnjenjem osigurao si je mjesto u analima najlošijih razloga za pristupanje vojsci.

Taj je novak na na osnovnoj borbenoj obuci, na komadu papira napisao svoje razloge pristupanja američkoj vojsci, a njegov narednik za obuku, koji je nekoliko sati nakon obuke istu objavio na svojem Reddit profilu Looney82, ostao je zapanjen.

Pročitajte i ovo Vježba ŠTIT 24 Trening za upravljanje u kriznim situacijama: Održana vježba policije i američkog veleposlanstva Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku''

>> Rezultati koji ne iznenađuju: I dalje najgledaniji!

Posao narednika za obuku traje 24 sata na dan, sedam dana u tjednu i nosi naziv 'Walking the trail'. To je prestižan, zahtjevan i izazovan posao, koji osigurava uspjeh u daljnjoj vojnoj karijeri.

Narednik je htio znati zašto su se njegovi novaci prijavili u vojsku te je od njih zatražio da o tome sastave par rečenica na komadu papira, prenosi Business Insider.

Mali novak, koji je napisao pismo, koje možete vidjeti priloženo u obliku fotografije, na obuci je svega nekoliko tjedana, spava tek nekoliko sati dnevno u prostoriji sa 60 drugih novaka. Stalno se mora buditi i držati svoj dio straže, uči kako koristiti automatsku pušku, tešku strojnicu, bacač raketa, protupješačke mine, šest tipova ručnih bombi kao i bacač granata.

Evo zbog čega to radi:

'Prijavio sam se u vojsku kako bi mogao ići na avanture poput Froda i Bilba Bagginsa. Uvijek bi me rastužilo što mi život nije poput onog mojih Dungeons&Dragons likova. Želim putovati, znati se boriti i znati kako preživjeti te biti jak poput pravog avanturista. Gdje god da idemo, ja samo razmišljam o sebi i družini kako ulazimo u Mordor. To me podsjeća na jednu šalu', napisao je novak i doista stekao slavu, internet slavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene