Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živio Jubito

Deset mu je godina tek: YouTube proslavio rođendan uz genijalni The Best Of

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda je internetska domena službeno aktivirana 14. veljače 2005. godine, a prvi video objavljen 23. travnja, rođendan YouTubea uvijek se obilježava u svibnju jer je tek tada svjetlo interneta ugledala prva beta verzija.

Jesu li vas ikad Rick Rollali? Znate li da je svaka pjesma na ovom svijetu zapravo Darudeov Sandstorm? Svjesni ste da su mačke internetska vlada u sjeni i znate biste usred noći objasniti nekome tko je i što je Nyan Cat? Zađete li koji put na mračnu stranu i gledate li videa na kanalu How To Basic?

Pročitajte i ovo Potres Petrinja Mislimo na vas 29. prosinca 2020. Dan kada je sve stalo. I još stoji. Petrinja nakon potresa - 4 365 dana straha, tuge i boli Ispovijest jedne Petrinjke: "Pravimo se da ne vidimo kolikom je silinom razoreno sve što smo tako voljeli i poznavali''

Danas je točno 10 godina od prvog videa na YouTubeu, prisjetite ga se

Ukoliko ste na sva ova pitanja odgovorili potvrdno, možete za sebe reći da ste istinski youtuber, odnosno da taj popularni internetski video servis poznajete u dušu. Jer sve navedene reference su ga na neki način u svoje vrijeme obilježile ili ga još uvijek obilježavaju.

Njih su bili svjesni i autori sljedećeg videa, koji su se unutar dvije minute i 45 sekundi kroz abecedni rap osvrnuli na ono što je YouTube proslavilo, odnosno na ono što se proslavilo pomoću YouTubea.

Uživajte u tom pregledu i, naravno, pazite da vas Charlie ne ugrize za prst!

Ovo je stotinu nagledanijih videa svih vremena na YouTubeu 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene