Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bezobraznica godine

Cirkus u sudnici: Pravila se mrtva, tukla policajca, vrijeđala sutkinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Takozvana Lena Mazda policajcima ja obećala da će ih gađati iz čečenske bazuke.

Helena Ljašenko, 28-godišnjakinja iz ruskoga grada Iževska, uspjela je u petak nadmašiti sva očekivanja u kategoriji "bezobraznica godine".

Pročitajte i ovo Kevin Monahan dobio 25 godina zatvora zbog ubojstva Kaylin Gillis Dobio 25 godina zatvora Ubio ju jer je s prijateljima krivo skrenula i završila pred njegovom kućom: "Nije ga bilo briga hoće li biti ozlijeđeni ili ubijeni" Ruby Franke roditeljima davala savjete Osuđena influencerica koja je zlostavljala svoju djecu: Nije im davala hranu ni vodu, nisu smjeli spavati u krevetu...

Naime, djevojka se odlučila praviti se mrtva dok je sutkinja čitala presudu, a jednom kada se vratila među žive (stigla joj je poruka na mobitel pa se odlučila dopisivati, op.a.), udarila je policajca, zatim nasrnula na novinara, a na kraju je još i sutkinji na vrlo vulgaran način rekla 'što je ide'.

Problemi Ljašenko sa zakonom su počeli krajem 26. siječnja kada je napravila prometni prekršaj, pa optužila policajce da su je brutalno dvaput pretukli jednom nakon što su je zaustavili.

Pijana i zauzeta mobitelom, na parkiralištu oštetila 17 automobila

Srećom po muškarce u uniformi, zapis je otkrio da je zapravo ona bila ta koja je vrijeđala i tukla (jednom je u postaji opalila šamar, drugi video, 10:15), zbog čega je zaradila prijavu za napad na službenu osobu.

Takozvana 'Lena Mazda' zatim je sredinom veljače ugrozila živote dvoje pješaka kada se odlučila voziti na nogostupu, a zabrljala je i u četvrtak jer je svojim automobilom pogodila dva parkirana vozila i pobjegla s mjesta nesreće.

Zbog svega navedenog, ali i bojazni da bi mogla nestati ili ponoviti neko kazneno djelo, sutkinja je u petak odbila prijedlog odvjetnice da Ljašenko umjesto iza rešetaka smjesti u kućni pritvor.

Lena Mazda će u zatvoru ostati do 8. travnja 2016., a kako je izgledala predstava koju je priredila u sudnici, možete pogledate u sljedećem videu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene