Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oblik lista marihuane

Biste li dali svom djetetu ovu lizalicu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na policama trgovina diljem SAD-a pojavile su se lizalice i bomboni u obliku lista marihuane. Reakcije su podijeljene.

Bomboni 'Pothead Ring Pots' i lizalica 'Pothead Lollipops' u trgovine je distribuirala tvrtka Kalan LP iz Philadelphije. Njezin vlasnik Andrew Kalan kaže kako su ovi slatkiši u prodaji već više od pola godine u 1.000 trgovina diljem SAD-a. Cilj im je, kaže, promocija legalizacije marihuane u rekreativne svrhe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge

Iako se od ovih slatkiša nitko neće 'napušiti' gradski čelnici i aktivisti protiv droge su užasnuti. Kažu kako je sam proizvod, i trgovci koji su ga stavili na svoje police, bijedan način zarade.

'Želimo da se zna da ovo nije prihvatljivo u gradu Buffalo. Ljudi moraju znati da ćemo poduzeti potrebne mjere protiv svake trgovine koja na svoje police stavi ovako nešto nemoralno i bez poštovanja', kazao je Charley Fisher, predsjednik udruge BUILD.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene