Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIKAD NE PIJ KAD VOZIŠ

Beskompromisno protiv kombinacije alkohola i vožnje

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/4 >>
Heineken beskompromisan u promicanju odgovorne konzumacije

 S porukom da vožnja i alkohol nikad ne idu zajedno, HEINEKEN u Hrvatskoj nastavlja promovirati odgovornu konzumaciju alkohola. Zaštitno lice kampanje „When you drive, never drink“, koja se provodi u svim zemljama u kojima se prodaje ovo najinternacionalnije pivo, drugu godinu za redom je Nico Rosberg, svjetski prvak i bivši vozač Formule 1.

Pročitajte i ovo PR Heineken donosi Heineken® silver lansiran uz audio vizualni spektakl u kući za ljude i umjetnost PR Heineken donosi Heineken® Silver priprema veliki party i vi možete bio dio naše priče!

Zvijezda TV reklame u spotu odlučno odbija pivo i beskompromisno naglašava da je, kad voziš, čak i jedno pivo previše.

Kampanja jasnom i direktnom porukom da alkohol i vožnja ne idu zajedno izaziva pozitivne reakcije u javnosti. Heinekenovo globalno istraživanje pokazalo je pozitivne promjene u ponašanju potrošača u situacijama koje uključuju konzumaciju alkohola i vožnju. No, podizanje svijesti o opasnostima vožnje pod utjecajem alkohola te ostvarivanje pozitivnog utjecaja ostaju i dalje ciljevi brenda i kompanije.

PR PR

HEINEKEN na globalnoj i lokalnoj razini godišnje ulaže 10% oglašivačkog budžeta u svrhu odgovorne konzumacije, potpisnik je odredbi Međunarodnog udruženja za odgovornu konzumaciju (IARD) te se uključuje u partnerstva s ciljem smanjivanja štetnih posljedica alkohola. Uz to, snažno zagovara i transparentnost prema potrošačima te jasno komunicira sve sastojke svojih proizvoda.

„Izuzetno smo ponosni na ovu kampanju i njene rezultate, pozitivne promjene koje je potakla. Heineken čvrsto stoji iza toga da nema kompromisa kad je riječ o vožnji i konzumaciji alkohola, odnosno da je u tom slučaju suzdržavanje jedina opcija“, poručio je direktor marketinga HEINEKENA Hrvatska, Filip Rabuzin.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene