Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrudio se da ga zapamte

Gradski vijećnik dao ostavku na KLINGONSKOM jeziku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijećnik iz Sjeverne Karoline u SAD-u, zakoračio je tamo gdje nitko nikad nije zakoračio i podnio ostavku na mjesto vijećnika, pismom na KLINGONSKOM jeziku.

David Waddell je vodoinstalater po struci, koji se bacio u političke vode i koji očijuka s kandidaturom za američki Senat, no u javnost nije dospio zbog navedenog, već zbog pisma ostavke na svoje vijećničko mjesto, koje je napisao na klingonskom jeziku, koji je vezan za popularnu znanstveno-fantastičnu seriju Zvjezdane staze.

Pročitajte i ovo Trajekt Jadrolinije u splitskoj luci Pismo vrhu kompanje Sindikat Jadrolinije traži ostavku predsjednika Uprave: ''Znao je da brod Oliver nije spreman'' Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..."

Waddell je zajednici Indian Traila pokazao znanje klingonskog napisavši četiri rečenice na klingonskom jeziku, kojima podnosi ostavku, prenosi The Charlotte Observer. Waddellu je to bio prvi vijećnički mandat.

Izvedena prva opera na svijetu na klingonskom jeziku

Evo kako glasi prijevod njegove ostavke s klingonskog jezika na hrvatski:

"Naučite gradski ustav. Vratit ću se da idući put svjedočim pobjedi. Ostavka će se dogoditi 31. siječnja 2014. godine. Možda je danas dobar dan za ostavku".

To je pismo dostavljeno gradonačelniku na Staru godinu. Waddell je tom gestom htio, kako kaže, nasmijati javnost. "Ljudi pola vremena ne znaju što bi mislili o meni... odlučio sam priuštiti si taj zadnji smijeh", rekao je.

U niže priloženom statusu s Twittera, pogledajte kako je ta ostavka izgleda u izvornom, klingonskom pismu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene