Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi putnici izašli

Zrakoplov sletio u Salt Lake City zbog prijetnje bombom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnički zrakoplov kompanije Skywest-Delta sletio je zbog prijetnje bombom u međunarodnu zračnu luku Salt Lake City, u američkoj saveznoj državi Utah, izvijestila je TV mreža Fox News.

Glasnogovornica zračne luke Barbara Gann izjavila je da je riječ o letu 4654, iz Helene u Montani, te da je 46 putnika i tri člana posade izašlo iz zrakoplova odmah nakon slijetanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rušenje zgrade u Salt Lake Cityju Slika nije dostupna Ubojica iz Salt Lake Cityja pokopan u BiH

'Policija zračne luke, vatrogasci i FBI pregledavaju zrakoplov koji je parkiran u udaljenom dijelu zračne luke', rekla je glasnogovornica.

Nema izvješća o tome je li netko ozlijeđen, a vlasti nisu priopćile niti je li pronađen kakav sumnjiv paket u kabini zrakoplova tipa Bombardier CRJ-200.

'Svi su putnici dobro. Odvedeni su na terminal zbog ispitivanja koje će obaviti policijski službenici', rekla je Gann.

Glasnogovornica Skywesta Marissa Snow rekla je da je telefonska prijetnja, po kojoj je u zrakoplovu zapaljiva naprava, primljena u operativnom centru te zrakoplovne tvrtke u St. Georgeu, o čemu je odmah obaviještena policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene