Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubojica iz Salt Lake Cityja pokopan u BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sulejman Talović (19), počinitelj masakra u američkom Salt Lake Cityju gdje je u veljači ubio pet i ranio četiri nedužne osobe, pokopan je u subotu u selu Talovići kod mjesta Cerska u istočnom dijelu BiH.

Talović, kojega su nakon napada u trgovačkom centru u Salt Lake Cityju ubili policajci, pokopan je na muslimanskom groblju u rodnom selu prema želji obitelji i u nazočnosti nekoliko stotina mještana.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača

Otac Suljo Talović kazao je kako mu i dalje nije jasno zbog čega se njegov sin odlučio napasti i ubiti nedužne ljude u gradu koji im je postao drugi dom nakon što su izbjegli iz BiH.

- Nikada mi nitko o njemu ništa lošega nije kazao, izjavio je otac koji je bio glavnom metom brojnih novinarskih ekipa koje su došle na pokop.

Talović je dodao kako je zahvalan američkom narodu zbog načina na koji je reagirao nakon masakra ne potičući osvetu i mržnju prema brojnoj bošnjačkoj zajednici u Salt Lake Cityju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene