Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"BILO JE ČUDNO"

Povratak u budućnost ipak je moguć: Zrakoplov poletio 2023. godine, a sletjet će u 2022.

Avion poletio 2023., a sletjet će u 2022.
Avion poletio 2023., a sletjet će u 2022. Foto: Flightradar24
Putnici leta iz Seoula u Južnoj Koreji u San Francisco u SAD-u "putovali su kroz vrijeme". Naime, oni su poletjeli 2023. godine, a sletjet će u 2022.

Zrakoplov koji je iz Seoula polijetao 35 minuta iza ponoći u San Francisco bi trebao sletjeti u 17:14. Vremenska razlika između ova dva grada je 17 sati, iako sam let traje oko 9 sati.

Pročitajte i ovo Zaruke u avionu Nije to očekivala VIDEO Tijekom leta iz Beograda u jednom trenutku neočekivano se oglasio pilot: "Poštovani putnici govori vam vaš kapetan" Zrakoplov u pariškoj luci Orly, ilustracija Šokantno otkriće Iznenadili se onim što su pronašli u podvozju zrakoplova: "Tijekom leta tu je -50 stupnjeva"

Ovu inforamciju na Facebooku je objavio Flightradar24 i napisao kako je to "jako kul", a s tim su se složili i pratitelji koji su podijelili i neke slične situacije u kojima su se sami našli.

"Jednom sam putovao iz Sydneya za Honolulu na 10-satnom letu. Avion je poletio u 18 sati u subotu i došao u Honolulu u 7 sati, također u subotu! Uživao sam u dvije subote, ali je čak i jet lag bio zbunjujuć", napisao je jedan korisnik.

Drugi se prisjetio kako je putovao iz Okinawe u SAD. "Bilo je čudno sletjeti prije nego sam krenuo", dodao je. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene