Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Začetnicu kampanje protiv oružja na smrt izbo unuk?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pat Regan, 53-godišnja hrabra žena koja je postala nacionalna ikona u borbi protiv pištolja i noževa na ulicama, pronađena je jučer navečer u svom domu u Leedsu brutalno izbodena do smrti. Policija sumnja na njezina unuka.

Majka šestero djece pokrenula je kampanju 'Majke protiv nasilja', nakon što je u prosincu 2002. ubijen njezin sin Danny, i tako postala nacionalna figura u borbi protiv oružja. 26-godišnji Danny, otac dvoje djece, s 15 je godina napustio školu i postao diler drogom. Ubijen je u svom domu. 

Pročitajte i ovo PR SharpX Od tupih i beskorisnih noževa do savršeno oštrih i upotrebljivih: Samo nekoliko poteza vas dijeli do savršene oštrine Slika nije dostupna PREKRŠIO NEKOLIKO ZAKONA Policija objavila detalje incidenta u Splitu: Mladić koji je ukrao noževe iz trgovine i mahao njima po ulici danas na sudu

Policija je izvijestila da je zbog sumnje u ubojstvo Reganove danas priveden 19-godišnjak  i to upravo njezin unuk Rakeen. 

On je jučer poslijepodne također bio priveden u policiju na ispitivanje zbog incidenta na željezničkom kolodvoru u Leedsu. Naime, sumnja se da je tamo nožem nasrnuo na pripadnika osiguranja i ubo ga u ruku.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene